בליווי שמן זית ומלח אטלנטי מוגש לצד שמן זית בלסמי ושום קונפי
פלפל סוריאנו מטוגן בתיבול שמן זית, טחינה ביתית ושום קונפי.
סלק בתחמיץ יין לבן, עלי אורגולה, אנדיב, שאלוט, קרם סלק וצנוברים ברוטב הדרים
נתחי פילה צרובים בציר בקר ואספרסו עם בצלבלי שאלוט ופטריות שימאגי על קרם ארטישוק ירושלמי
בשר אסאדו בבישול איטי מוגש על קריספי רייס קייק ומלווה בבצל ירוק, פטריות שימאגי ובצל מוחמץ, שקדים ואיולי צ'יפולטה
נתחי כבד אווז צלוי, דפי פילו ותפוחי עץ מקורמלים ברוטב קלבאדוס.
פרוסות דקות של פילה בקר נא, שמן זית, בלסמי לצד עלי אורוגולה וצנונית עם פרמז׳ן שקדים בליווי טוסטונים
דג ים נא מטובל עם גרידת לימון, צילי קצוץ, קרם נענע הדרים וסלטון של מלפפון, שאלוט וצילי אדום. מוגש עם קרקר סומק.
פילה סלמון צרוב על הפלנצ׳ה, מוגש על פירה כתום עם פוקצוי, קונפי שרי שום וצלפים.
קנפי שוק אווז על קרם כתום וכרישה. מוגש עם ציפס בזיליקום.
פילה לברק על ריזוטו כמהין, שמן בזיליקום ונבטי אפונה
350 גרם צלוי על גריל מוגש לצד תפו"א מדורה וגזרים צבעוניים, צימיצורי ושום קונפי.
שילוב של פילה בקר וכבד אווז בציר בקר, יין ואספרסו מוגשים על מצע פירה כמהין וסגירה של אספרגוס.
צלוי על גריל בציר בקר אספרסו ויין, בצלצליי שאלוט ואספרגוס על פירה נטורל
נתחי פרגית במרינדת חרדל, קרמל ובצלי פנינה, מוגש לצד בוקצ'וי, בטטה וצ'מיצ'ורי בסגירה של בוטנים ובצל ירוק
נתח אסאדו על העצם בבישול ארוך, מוגש על תבשיל פריקה וירקות גינה.
תפריט צהריים
פוקאצ׳ה ביתית בטאבון לצד שמן זית, בלסמי ושום קונפי
בהשראת השוק היומי.
פילפל סוריאנו חריף מלווה בקונפי שום, שמן זית לימון וטחינה ביתית.
כדורי ריזוטו עם פטריות מטוגנים בליווי קרם עגבניות ופסטו
סיגר הבית במילוי אסאדו מטוגן בשמן עמוק בליווי טחינה לבנה ועלים טריים
עלי ארוגולה, בצלצלי שאלוט ברוטב הדרים על קרם סלק.
קרפצ'יו חציל עם טחינה גולמית סילאן זרעי כוסברה.
בהזמנת מנה עיקרית, מוגשת מנה ראשונה ללא עלות
פילה סלמון על קרם בטטה, בלווי שיעועית ירוקה.
שווארמה דגי ים מוקפצים עם עשבי תיבול על פוקצ׳ה בטאבון ביתי בסגירת סלטון ירוק
מוגש עם בצלצלי פנינה, שעועית ירוקה, בטטה וצ'ימיצ'ורי בסגירה של בוטנים ובצל ירוק.
נתחי חזה עוף על הגריל, חסה רומאית פריכה, בצל סגול, קרוטוני לחם, רוטב קיסר עשיר וגבינת פרמזן טבעונית מגוררת בעדינות.
חזה עוף במרינדה ביתית, בציפוי פנקו מוגשים לצד צ'יפס/פירה לבחירה.
קבב מוגש לצד פירה תפוח אדמה וסלטון רענן.
המבוגר מבשר אנטריקוט מגיע בלחמניית בריוש עם פרוסת עגבניה, טבעות בצל וחסה לצד פוטטוס מטוגנים ומתובלים.
אנטריקוט 350 גרם לצד תפוח אדמה פריזיאן מתובלים בצימיצורי ושום קונפי.
ריזוטו עם מיקס פטריות, סלרי, בצל סגול בקרם קוקוס וציר ירקות בעיטור שמן ירוק ומקרו בזיליקום.
נתח פילה בקר 250 גרם על קרם סלק וקרם גזר צ׳אטני פסיפלורה וגזרים מאודים.
יין ארומטי ומרענן מענבי סוביניון בלאן מצפון רמת הגולן, אחוז קטן מהיין תסס בחביות אלון צרפתי להוספת מורכבות.
שרדונה עשיר ומלא טעם אשר תסס והתיישן במשך כתשעה חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. הענבים נבצרו בבציר ידני בכרמים הגבוהים ביותר של רמת הגולן.
יין עוצמתי בעל מבנה מורכב המאפיין את הזן הייחודי, יין בעל גוף מלא ועושר טעמים. היין יוצר מענבי פטי ורדו שנבצרו מכרמים ברמת הגולן.
יין בעל ארומות של פריי שחור בשל לצד מאפיינים של אדמה, בשר מעושן, תבלינים, טבק ושוקולד. התיישן בחביות עץ אלון צרפתי במשך 18 חודשיים.
יין קינוח זהוב המופק מענבים אשר נסחטו בעודם קפואים בתהליך ייחודי. ליין ניחוחות עוצמתיים של ליצ'י ומשמש, בצד ארומות עדינות של פרחים ותבלינים
gamla cabemet sauvignon- ramat hagolan
gamla merlot - ramat hagolan
faustino rioja- spain
chianti - tuscany - italy
les jamelles malbec - france
yarden merlot
yatir mt amasa
flam classico
yarden syrah
galil mountain yiron
recanati special reserve
yarden cabernet sauvignon
petit castel
castel grang vin
yatir forest
yarden single vineyard
the cave
yarden kayzrin
mud houer - new zelanad sauvignon blaanc
recanati french blend
chardonny gamla
sauvignon blanc golan
yarden gewvurztraminer
domaine de beavmonts- petit chablis
domaine saint prix
castel c
Rose
yarden rose
Miraval rosa
קרם ברולה של חלב קוקוס , מוגש בליווי קונפיטורת תותי שדה Crème brûlée and strawberry confiture
סופלה וולקאנו שוקולד חם - נאפה ברגע ההזמנה .מוגש לוהט אל השולחן לצד קרם פרש. Hot chocolate soufflé & Creme fraiche
שוקו קוקו - קרמו שוקולד קוקוס על מצע דקוואז קוקוס , מראנג איטלקי צרוב , מוגש בשלולית של קרם אנגלז ובסגירה של טוויל שוקולד וקוקוס קלוי Coconut & chocolate ganache - served on creme anglaise, coconut milk and a chocolate triangle
עוגת גבינה קרה על ספוג וניל בציפוי קרמבל שקדים עדין, מוגש בליווי קונפיטורת פירות יער Cold cheesecake based on vanilla sponge with adelicate almond crumble coating, served with berry jam
מוס שוקולד לבן וחמאת בוטנים על קראנץ שוקולד בוטנים ברוטב וניל קוקוס ופירורי אגוז לוז מקורמלים. chocolate peanut crunch in white chocolate mousse and peanuts butter vanilla coconut sauce